A kovácsoltvas jellegű kerítés felületkezelése

Termékeinket megrendelheti csak mártott alapozott vagy DUOMAX porszórt alapozott+ porfestéssel (szinterezés)  is. Mi a különbség?

Csak alapozás esetén a fém felületre mártásos technológiával felviszünk egy jól tapadó nitrobázisú alapozófestéket. Ez jó alapot képez a végső festégrétegnek de önmagában nem korrúzióvédő bevonat. Errre mindenképen festeni kell egy fedő réteget a végleges lezárás és korrúzióvédelem érdekében. 

Ezekkel a rétegekkel tartós védelmet érhetünk el, viszont 2-3 évente egy ellenőrzést, javítást igényel, mivel egyes helyeken ( főleg a hegesztési varratoknál) enyhe korrúzió felütheti a fejét.

Ezzel az eljárással is évtizedekben mérhető a termékek élettartalma.

Gondozásmentes felületkezelés DUOMAX

Ennél az eljárásnál első rétegben egy korruziógátló alapozóréteg kerül felvitelre , a technológia biztosítja, hogy a festék a legbelső részekbe is bekerüljön.

Az így kapott felületre kerül szintén porszórásos (szinterezés) eljárással a fedő selyemfényű festék felvitele.  Egy színezett műanyagpor alapú festéket hordanak fel az adott felületre elektrosztatikus szórópisztoly segítségével . A fém felületén megtapad a műanyag porfesték, majd kemencében 160–200 °C-on ráolvasztják. Így kapunk egy szinte korlátlanul tartós, esztétikus felületet.

A kerítés színeket a RAL színminta alapján lehet kiválasztani.

 

 

 

Festett, szinterezett kerítés

 

 

 

Gondozásmentes vaskerítések és kapuk

Webáruház készítés